r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Washed Denim !}
20 May 2013 | 9:46 PM | 2Comment

Assalamualaikum readers :)
Tengah edit blog lagi ni. Tadi guna blogskins tapi dah tukar denim balik. Blogskins tak menarik kan :/ Hihi. Btw, cantik tak template ni? Taktahu sape yang buat. >< Tadi buat banyak kali header tu, tapi background dia jadi hitam, maybe rosak benda kot. Tapi dah okay. Lupa dah mcm mana nak edit washed denim. Dah lama tak edit blog . Harap blog semakin cantik lah :)) Dah, saya pun taknak lama, so . Byebye :*