r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Segmen Interview Review By Hana}
03 April 2012 | 10:01 AM | 13Comment

Assalamualaikum w.b.t.

Hari Selasa , hermm , tak pegi sekola . haha . letihh lha , semalam sukan . 
Okehh , hari ni Rishah nak joinn satu segmen yang super hot ^^
click banner if nak join 

Rupa-2nya ni 1st Segmen yg dy buat  Jadi Rishah amek kesempatan
nak join sebab tengok mcm menarik aje 

Ni jawapann Rishah ^^

Siapakan Nama anda (Nickname pun tak pe)?
Nur Rishah bt. Ahmad Muzahar (Rishah)

Berapakah umur anda?
13 pada 30/9/2012

Apakah konsep blog anda?
Purple Pinky 


Apakah perasaan anda apabila menjadi seorang Blogger?
Happy  Sebab boleh mengenali lagi org lain n dpt mengetahui seseorang tu dgn lebihh mendalam
 (Sorry , ayat skeyyma 
Tags:
Kak Scha
Eeda

Okeii , tu la jawapan yg setakat ni Rishah rasa
oke lha 
Okehh , bubye , peeps