r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Freebies : Cute Header (part 4)}
08 March 2012 | 11:23 PM | 5Comment

Hii ! :D two freebies in one night ! ^^ It's that cool ? HAHA , tk cool punn , sebab freebies ni credit to : jeng..jeng..jeng..!! --> SINI JOM

Dah pegi blog cute mute tu ? Hiks . :D Jom tengok header yang cute mute pulakk ! ^^

#I'm stupid liar - by Balqis


#Strawberry -  by Balqis 

#After School - by Balqis


#Block Is BANG ! - by Balqis

#Justin Bieber Is Love - by Balqis

Comell kann ? :D Cute sangat ^^ Tu la ciptaan adik/kakak balqis . Hekhek . Bye ! ^^ Nk tidur dulu ! :) Assalamualaikum and goodbye ^^ Sweet Dream .
#Nota Hidung - If nak copy , jangan "Copy Image Url" . Nt jadi kecik pulakk , korang kena copy image aje oke ? ;) If nak save pulak , korang tekan "save image as" bagi Google Chrome . Kalau guna yang lain , Rishah tak retii lha . Hekhek . ^^"




Hii ! :D two freebies in one night ! ^^ It's that cool ? HAHA , tk cool punn , sebab freebies ni credit to : jeng..jeng..jeng..!! --> SINI JOM

Dah pegi blog cute mute tu ? Hiks . :D Jom tengok header yang cute mute pulakk ! ^^

#I'm stupid liar - by Balqis


#Strawberry -  by Balqis 

#After School - by Balqis


#Block Is BANG ! - by Balqis

#Justin Bieber Is Love - by Balqis

Comell kann ? :D Cute sangat ^^ Tu la ciptaan adik/kakak balqis . Hekhek . Bye ! ^^ Nk tidur dulu ! :) Assalamualaikum and goodbye ^^ Sweet Dream .
#Nota Hidung - If nak copy , jangan "Copy Image Url" . Nt jadi kecik pulakk , korang kena copy image aje oke ? ;) If nak save pulak , korang tekan "save image as" bagi Google Chrome . Kalau guna yang lain , Rishah tak retii lha . Hekhek . ^^"




newer post older post