r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Up-kan follower!}
06 January 2012 | 10:51 AM | 1Comment


Hi! . Bagi sesiapa yang nak upkan followers boleh la komen dekat entry ni. Dan jangan lupa kasi url blog korang ok :) Tapi, sebelum tu korang kena  follow Rishah dulu. Kalau Rishah check nama korang takde, sorry la ye :(, takkan dilayan ^_^ Oke, and then, kena add Rishah dekat facebook : SINI.
Lepas dah add, like pulak page INI.
Oke, dah buat semuanya? Baru lah boleh anda comment ^^
Ouh, sebelum tu , kalau nak add Rishah dekat facebook, massage dulu dan tolong beritahu nama blog anda sebab nanti Rishah konfius :) hihihi. Okay lah, jom upkan followers! :D