r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Tutorial : Cara Guna CTRL + C}
09 January 2012 | 6:19 PM | 1Comment

Hi :) Rishah buat tuto ni bg NEW BLOGGER je k ^^ Tp, kalau korang memang dan lama jadi blogger, mesti tauu. Oke, tau tak ape itu CTRL + C?

CTRL + C  itu copy la. Tau ? Hehehe. Tapi guna CTRL + C tu hanya perlu digunakan dengan keyboard/ papan kekunci n tak payah guna mouse pon. 
Caranya , ikut step yang Rishah ajar kat bawah ^^
Highlight perkataan yang anda hendak copy, and then tekan CTRL dengan huruf C serentak ok ? Dah siap !

Copy dah ! Senangkan ? Hahaha ;D Bye n Assalamualaikum~