r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging}
02 January 2012 | 12:52 PM | 7Comment

Hi . Rishah ada la koin satu segmen ni dari KakYY ^^
Kalau nak join tekan SINI !!

Syarat-Syarat
1. Buat satu entri dengan tajuk : Segmen YY | Mengapa saya Berblogging2. Tepek banner di atas dan link kan ke entri ini.
3. Cerita kenapa korang Berblogging.
4. Tag 2 orang , terima kasih join.
5. Kalau sudi like fanpage KakYY                                                                                                
Lepas siap buad , boleh lah linkkan entry korunk kat kotak komen SINI :)
Oke , tu je syaratnye! ^^

"Mengapa saya berblogging"
Rishah berblog dari Rishah darjah 5 lagi iaitu pada 2010 . Rishah ada satu blog tu , tp tk chnteq. Rishah buad blog tu sebab Rishah tengok kakak Rishah ada blog . Haha . Rishah tengok dy asyik buad entry aje . Rishah pon tnye kakak Rishah . "Ape tu ?" Dy kte "Ni blog" . "ooo" (Rishah). Kakak Rishah pun tnye . Tanak buad blog ke ?? Rishah n adik Rishah yg sorunk ni pon kate kuad2 "Nakk !!" Sebenarnye , dulu Rishah dah ada blog tp disebabkan penyakit "nyanyuk" menjadi2 , haha . Lupa password ! Pastu buad yg baru .... Tu la sebab mengapa Rishah berblogging smpai sekarang ^^ Tp Rishah bukan nak perasaan ada blog ke tak tp nak post benda2 seharian kita . :))
Rishah Tag: 
1.Putri
2.Farah 
3.Tina

Tu je~ Terima kasih membaca ^^
Bye n Assalamualaikum