r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Result Contest Blog Paling Cun}
11 January 2012 | 4:41 PM | 2Comment

Hii !! :D Mesti tak sabar nak tengok spe pemenang. :)
Kenapa cepat sangad cakap ? Sebab Rishah bz :) sorry.
Seorang sahaja pemenang :) maaf ye sebab sket je org join.
Sebelum tengok pemenang. Hadiahnya apa ? ^^ hihihi. 
Memang pemenang sorang tapi hadiah nye banyak walaupun bukan 
beg, shawl atau benda2 lain yg di pos. Rishah malas nak pos ok ^^
Sorry lah. Kali ni Rishah bankrupt. Kalau Rishah dah ada banyak Rishah akan cuba untuk
bagi hadiah ikut pos. :) Tnpe membuang masa. Hadiahnya ialah~

Pemenang~ (hadiah)
  • Satu header (dgn gambar pemenang).
  • Edit full blog
  • Promote blog pemenang 1 bulan
  • cute doodle (pakai tudung)
dah baca hadiah ?
Jumm~ masa yg kita nantikan dah tiba iaitu untuk  mengumumkan pemenangnya.
Jeng..Jeng..Jeng~
http://sukatomyamcom.blogspot.com/!!
Tahniah sebab menang :)
Sorry sebab hadiah tak seberapa :(
 Awak hanya perlu add Rishah di fb (Pasti akan di approve)
dan awak hanya perlu tanya and cakap aje apa yang awak nak oke ?
Congrats !! ^^
Jum join GA INI . 10 org pememang ! ^^
Oke, bubye n Assalamualaikum
link fb : http://www.facebook.com/Rishah.Muzahar