r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Perhatian !! Hadiah GA ditukar !!}
20 January 2012 | 3:37 PM | 2Comment

Perhatian kepada sesiapa yang join satu giveaway yang Rishah buat di SINI !!
Jadi , jom join ataupun teruskan baca hadiah - hadiah yang telah ditukar. Sorry ya , salah kan sponsor.. hehehe ^^ Dia yang tukar , tp tkpe la ... 

Pemenang -
1x free blog (biru)
Cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
Edit full blog
Promote blog sebulan
Akan ada di bloglist Rishah selama : 1 bulan

Kedua -
2x free header
Cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
Edit full blog
Promote blog 3 minggu
Akan ada di bloglist Rishah selama : 3 minggu

Ketiga - 
1x free header
cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
Promote blog seminggu
Akan ada di bloglist Rishah selama : Seminggu

Keempat -
1x free header
cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
Promote blog 24 jam
Akan ada di bloglist Rishah selama : 24 jam

Maaf la bg yang nak domo/ angry bird tu......Sponsor tu tak jd nak bg hadiah :( apa daaa,, sponsor pun , kalau macam tu baik takyah jadi sponsor :( kan ? Huhuhu....tp tkpelah.. Harap la ada lg org nk join ^^

Bubye n Assalamualaikum~ 

Photobucket