r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






1st Special GiveAway by Rishah}
13 January 2012 | 2:17 PM | 22Comment

Hi uols :) Jom join GA Rishah yg ni ^^

http://4.bp.blogspot.com/-G2tanLKS2Ho/TwqmS9NSbJI/AAAAAAAAAT0/7JBLk6dXs1E/s1600/Untitled-2.jpg







Sebelum tu jom tengok hadiahnya :)

Hadiah:







  • Pemenang -
  • 1x free blog (biru)
  • Cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
  • Edit full blog
  • Promote blog sebulan
  • Akan ada di bloglist Rishah selama : 1 bulan

  • Kedua -
  • 2x free header
  • Cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
  • Edit full blog
  • Promote blog 3 minggu
  • Akan ada di bloglist Rishah selama : 3 minggu

  • Ketiga - 
  • 1x free header
  • cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
  • Promote blog seminggu
  • Akan ada di bloglist Rishah selama : Seminggu

  • Keempat -
  • 1x free header
  • cursor dengan nama sendiri (jika mahu)
  • Promote blog 24 jam
  • Akan ada di bloglist Rishah selama : 24 jam






Oke ? Dah baca hadiah ? ^^ Kalau makin ramai yang join makin banyak la hadiah oke ? ^^ Jumm baca syarat-syarat nak join~







Syarat - syarat

  • follow blog Rishah (*wajib). 
  • add Rishah di Facebook SINI (*wajib)
  • follow sponsor di SINI. (*wajib)
  • add sponsor di SINI (tak wajib)

  •  Follow sponsor SINI dan add SINI ( follow wajib , add tak wajib)
    • Buat satu entry yang bertajuk "1st Special GA by Rishah"
    • Tepekkan banner di atas ke dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
    • Kalau nak tag boleh , kalau tanak pon tkpe (Rishah phm perasaan korang -,-)
    • Tinggalkan link entry di comment( tempat lain tak dibenarkan)
    • Kalau peserta tak cukup 5 orang , GA ini automatik akan di batalkan~ sorry.





    Tu je ! ^^ Senangkan ? :) 
    Tarikh mula 13/1/2012 - 31/1/2012 - Tarikh tamat
    Kalau ramai org yg join, Rishah akan ubah tarikh tamat sehingga 3/2/2012 ok ? :)
    Pengundian akan diundi mengikut Random.org .

    Assalamualaikum ^^

    **Berita gembira - GA ini tidak akan dibatalkan :) 
    **Perhatian - Hadiah GA telah ditukar dan kalau nak check boleh ke SINI.. 


    Terima Kasih kepada yang JOIN dan Rishah mintak maaf banyak-2 kepada yang tak suka dengan hadiah sekarang.. sorry :(
    Bye n Assalamualaikum~ ILYSM