r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Contest : Blog Paling Cun}
31 December 2011 | 4:37 PM | 10Comment



Hyy ! Rishah ada buad satu contest yg menarik ntuk korunk join , so mari bce syarat2 nye :)

Syarat2


  • . Buad entry yang bertajuk "Contest : Blog Paling Cun by Rishah"
  • . Tak payah letak banner pun dalam entry , letak link entry ini je k ^^
  • . Tag ? No , no , no ~ Kalau nak tag jugak mungkin peluang lebih baik :) Maximum : 5
  • . Follow blog Rishah ( wajib) ntuk tahu perkembangan contest terkini
  • . Like page INI dan follow blog INI . (ikut korunk la k ^^ tp kalau buad peluang lebih baik :))
  • . Rishah akan pilih blog yg cantik dan kemas serta mempunyai entry-2 yg menarik ntuk dibaca ^^
  • . Tarikh tamat hingga 30/1/2012 . Kalau peserta tak ckup 8 orang, Rishah terpaksa membatalkan contest ni.
  • . Kalau tanak tag , yg penting promote k !! ^^
Repeat : Tarikh tamat hingga 30 Januari 2012 ^^
Hadiah ? BIARLAH RAHSIA~ ^^
Okayy , dah baca syarat2 nye ? Senang kan ? ^^
Bubye~ :D
//Assalamualaikum\\