r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Edit blog !}
25 November 2011 | 8:12 PM | 0Comment

Sukenye lepas habes finish blog ! ^^ Latih nak cari header yang sesuai . Chantek tak name blog ni sekarang ? Suka sangad pink . Hope dengan blog camniey ramai lagi yang nak follow . Suke tak blog sy sekarang ? 2 Jam sy habeskan masa untuk cari bahan2 yang pentim nak letak dalam blog niey~!! ^^ SideBar di amek oleh blog ShabbyBlogs.com . Sy sukee template, header dan yg lain kat blog tu sebab nampak matured dan classic tapi tak nampak macam2 budak2 punya header. ^^ Sy pon dah meningkat dewasa so tk heranlah kalau guna template camniey ! Kbyee , guys ! Nak mndi dulu . mndi pon blum lg . Dah la sekarang niey hujan . Sejuk plak nnty . BTW,  later ;)