r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






blog is my diary .}
27 November 2011 | 12:14 PM | 0Comment

Belog ni diary sy . abg2 sy dok bace diary buku sy tuu ! bnci lhaa ! kalau na cakap bnde buruk pasal dorang post sini jer ! :T Takyahh susah2 na tulis gune pen ! abg2 sy tu bak EVIL. hehehe , xlhaa . biaseje , tp dorang bace diary sy ! mstyy la skit atyy ! nasib baik dorang tkde diary kalo tk dh lme aku bace diary dorang , tp jngan haraplah abg2 aku tu na ade diary sbb diorang tu ROCK and lelaki sejati lhhaaa (btl la tuu, hehe) ... 
Btw , korang jgn lha sesekali tulis rhsia korang dalam diary korang sbb takut abg2 korang bace kayys , ataupun tk sbb aku rse semua org baik kecuali abg aku sorang ni hah . hehehe. jgn cakap kt dy ^^

p/s : peluang na suruh aku edit belogg korang masih adee ! so, cepat2 lhhaa mintak ea ?
belogg yg aku dah edit , hamletbeetzy.blogspot.com :)