r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Not visit you for a long tyme ~ Sorry ...}
13 October 2011 | 8:15 AM | 0Comment

Blog, Sorry sbb x "singgah" sekejap.. Lame x update blog, lame x post kat blog, dan macam2 lame lg lah ! >,<
Mich u blog,... UpSr dah habes(bru nak ckp, haha) Lps UPSR habis selang seminggu, trip to Langkawi wif Cikguss and Fwenss !! :)  Sukeee ~ Bes glerr ~ Sorri blog, x ckup coklat nak bagi.. kui3~.. Naik keta Kabel part yg pling saye sukee . Tapi kalo tgk bawah memang nyawa dah hilang ! Tkot sangat , tangan nih, dah berpeluh... Macam lps bsuh tgn plak... Tp, kalo korang naik, tak sempat nak mengucap, separuh nyawa melayang sbb tkut sgt, tp sayee bebiase je, tgn je berpeluh.. tp dlm hty x tkut pown, ade lerr cket2 =,=
k, bubye ! :) hri nie x pgi sklh sbb duk kat dewan jugak nnti, jadi bosan la duk kat dewan smpai blik, adew majlis perpisahan dgn PK1, iaitu Cikgu Saufi atau lbih dikenali dgn namee glamour, Cikgu P :) Okay bubye lah guys, :) Tamat citer ari nie :))