r i s h a h

rishah

meet the author


Hi. I'm Nur Rishah, seventeen, still! An architecture student at IIUM.






Berapa?}
29 July 2011 | 12:33 PM | 0Comment

Dalam sehari, berapa post saya ek kira-kira.. limit dia, 9 kan? kalau post ni saya nak cite pasal apa plak? borim argh camni..... kalau dah tak tahu...saya letak jelah gmbr pape ek? gmbr kucim saya? x pyh ahh... kucim tu dah tua...xpa lah..x jadi =P  sebenanya tulis post ni saja2.... nak lepak sikit...



p/s: kirim salam tau pada kwn2 family dan lain2 ^^
      add saya kat facebook ek... http://www.facebook.com/Rishah.Muzahar
      kalau dah add.. hantar massege yang tulis mcm nie tau.. "saya follow awak kat blog"